De beste aanbiedingen voor goedkoop internet, bellen en TV

De beste aanbiedingen voor goedkoop internet, bellen en TVProviders geven vaak kortingen of welkomstcadeaus bij een goedkoop internet, bellen en TV pakket. Wanneer je gebruik maakt van deze kortingen, kun je gemakkelijk tientallen euro’s extra besparen.

Kortingsacties voor goedkoop internet, bellen en TV

Het loont bijna altijd al om over te stappen naar een goedkoop internet, bellen en TV pakket. Door over te stappen bespaar je veel geld, als je ook gebruik maakt van een aanbieding tijdens het overstappen bespaar je tientallen euro’s extra . Providers bieden vaak aanbiedingen aan, om het nog aantrekkelijker te maken om over te stappen. De providers zien namelijk graag dat je verschillende diensten bij ze afneemt, en daar belonen ze je dan ook graag voor.

Aanbiedingen bestaan vaak uit kortingen op het standaardtarief gedurende een aantal maanden. Het komt ook wel eens voor dat je een welkomstcadeau krijgt, of je tijdelijk geen activatie- en monteurskosten hoeft te betalen. Het is aan te raden om de aanbiedingen regelmatig te bekijken, om zo het voordeligste pakket te vinden. Hieronder zijn de beste aanbiedingen van dit moment van de verschillende providers te zien.

PakketGemiddelde prijs per maandAanbiedingTotale besparing
20 Mbit/s
20 TV zenders
9 ct p/min
€ 26,50Eerste 3 maanden € 22,- korting p/m€ 66,-
20 Mbit/s
60 TV zenders
9 ct p/min
€ 29,50Eerste 6 maanden € 20,- korting p/m
gratis installatie (t.w.v. € 75,-)
€ 195,-
20 Mbit/s
60 TV zenders
10 ct p/min
€ 40,-Eerste 6 maanden € 10,- korting p/m€ 60,-
40 Mbit/s
60 TV zenders
10 ct p/min
€ 41,91Eerste 6 maanden € 11,- korting p/m€ 66,-
80 Mbit/s
35 TV zenders
9 ct p/min
€ 37,86*Één jaar lang gratis FOX Sports Eredivisie€ 270,-

* Als je via deze website een pakket van Fiber aanschaft, krijg je de eerste zes maanden € 10,- per maand korting.

Het voordeligste goedkoop internet, bellen en TV pakket

Het is aan te raden om voor Tele2 te kiezen als je een goedkoop internet,bellen en TV pakket wilt. Voor gemiddeld € 26,50 per maand, krijg je een internetsnelheid van 12 Mbit/s, 20 TV zenders en kun je goedkoop bellen naar vaste en mobiele nummers. Daarnaast krijg je de eerste drie maanden € 22,- korting per maand op je pakket. Wil je echter het meeste besparen, dan is het aan te raden om te kiezen voor Vodafone. Je krijgt de eerste zes maanden € 20,- per maand korting en je krijgt een gratis installatie. Hierdoor bespaar je in totaal € 195,-. Voor gemiddeld € 29,50 krijg je een internetsnelheid van 20 Mbit/s, 60 TV zenders en kun je goedkoop bellen

De provider Fiber biedt geen korting op het tarief aan, maar biedt een welkomstcadeau. Fiber biedt één jaar lang gratis FOX Sports Eredivisie aan, bij de aanschaf van een internet,bellen en tv pakket met een looptijd van 24 maanden. FOX Sports Eredivisie kost € 17,50 per maand. Wanneer je kiest voor dit welkomstcadeau, bespaar je € 270,- in totaal. Het goedkoopste pakket dat Fiber aanbiedt, kost gemiddeld € 37,86 per maand*. Dit pakket bevat een internetsnelheid van 80 Mbit/s, 35 TV-zenders en goedkoop bellen.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.