De goedkoopste internet, bellen en tv abonnementen in 2014

Online heeft het beste internet bellen en TV abonnementADSL providers bieden de goedkoopste internet, bellen en TV abonnementen aan. Goedkope abonnementen met hoge snelheden.

Verschillende internet, bellen en TV providers

In Nederland bestaan twee verschillende soorten providers van internet, bellen en TV. Nederland heeft ADSL providers en Kabel providers. Kabel providers kunnen sneller internet en meer HD zenders leveren aan consumenten, dit komt omdat het internet over de coax kabel gaat. Deze kabel heeft minder elektrische weerstand en daardoor is sneller internet en een hogere beeldkwaliteit mogelijk.

Goedkoper internet, bellen en TV met ADSL

ADSL is goedkoper dan kabel, de ADSL lijn maakt gebruik van de telefoonlijn. Deze telefoonlijn werd vroeger door KPN gebruikt zodat consumenten naar elkaar konden bellen. Sinds de komst van het internet is het mogelijk om via de telefoonlijn internet aan te bieden.

Doordat ADSL meer providers heeft ontstaat er concurrentie. Daarom is goedkoop internet, bellen en TV  bij ADSL providers mogelijk. Bij ADSL is de afstand van de wijkcentrale van belang voor de internet snelheid en het beeldkwaliteit. Zodra de afstand tot de wijkcentrale te groot is, is het niet mogelijk om HD zenders te ontvangen. Toch blijft ADSL de beste optie voor goedkoop internet, bellen en TV.

Voorkeuren bij internet, bellen en TV

De concurrentie bij ADSL is groot en dit maakt het mogelijk om een goedkoop Internet, bellen en tv abonnement af te sluiten. Het is echter niet mogelijk de downloadsnelheid van kabel te evenaren bij een ADSL provider. De meeste ADSL providers kunnen een downloadsnelheid tot 50 Mbit/s leveren, KPN is de enige ADSL provider die een downloadsnelheid van 80 Mbit/s kan aanbieden. Consumenten die een hoge internetsnelheid willen moeten voor de kabel kiezen. Kabel providers garanderen de altijd dat de snelheid die is afgesloten. Bij kabel is de afstand tot de wijkcentrale niet van belang.

Goedkoopste internet, bellen en TV providers

Hieronder worden de goedkoopste internet, bellen en tv abonnementen weergegeven.

PlaatsProvdiersDownloadsnelheidAantal HD zendersPrijs per maandSpeciale actie
130 Mbit/s21€ 36,-Eerste 2 maanden gratis
220 Mbit/s11€ 32,-Eerste drie maanden maar 15,-
330 Mbit/s12€ 36,-Geen actie

 

Online is de goedkoopste provider. Deze ADSL provider biedt een een hoge downloadsnelheid voor een lage prijs. Tevens biedt Online de meeste HD zenders aan in het basis pakket. Momenteel heeft Online een actie waarbij de eerste twee maanden gratis zijn bij het internet, bellen en TV abonnement. Tele2 is op de tweede plaats geëindigd, de provider biedt een stabiele downloadsnelheid aan tegen een vaste lage prijs. Bij Tele2 zijn de eerste drie maanden maar 15 euro per maand. Telfort is op de derde plaats geëindigd. Deze provider biedt een goede downloadsnelheid maar heeft geen actie voor nieuwe klanten.

 

> Bekijk de goedkoopste internet, bellen en TV abonnementen

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.