De nieuwe internet, bellen en tv-abonnementen van T-Mobile Thuis

De nieuwe internet, bellen en tv-abonnementen van T-Mobile ThuisDe nieuwe abonnementen van T-Mobile Thuis hebben dezelfde prijs en inhoud als de oude abonnementen van Vodafone. Het goedkoopste T-Mobile Thuis abonnement met internet, bellen en tv is met € 41,- per maand gemiddeld geprijsd in vergelijking met andere abonnementen. Het goedkoopste internet, bellen en TV abonnement is af te sluiten bij NLEx.

Overname Vodafone zorgt voor komst van nieuwe abonnementen

Nadat Ziggo en Vodafone Nederland vorig jaar besloten om samen verder te gaan nam T-Mobile de internet, bellen en tv diensten van Vodafone over. Naast deze vaste diensten nam T-Mobile ook de medewerkers van Vodafone over. 15 februari jongstleden maakte T-Mobile de inhoud en prijzen van de nieuwe diensten bekend.

Goedkoop internet, bellen en tv van T-Mobile Thuis

De internet, bellen en tv abonnementen van T-Mobile Thuis hebben dezelfde prijs en inhoud als de oude abonnementen van Vodafone. Door de prijs en inhoud van de abonnementen ongewijzigd te laten kunnen bestaande contracten van Vodafone automatisch kunnen worden omgezet naar T-Mobile Thuis. De service van T-Mobile Thuis om gratis onderling bellen is nieuw, zo kunnen alle klanten die gebruik maken van T-Mobile Thuis gratis bellen naar andere vaste nummers van T-Mobile Thuis.

Het aanbod bestaat uit 60 TV zenders waarvan 38 HD zenders, Internet met snelheden tot 500 Mbit/s (afhankelijk van de beschikbaarheid van glasvezel op het woonadres) en bellen vanaf 11 cent per minuut. Het goedkoopste internet, bellen en tv abonnement van T-Mobile kent een actietarief van 21 euro per maand voor de eerste 6 maanden en kost daarna 41 euro per maand. De internetsnelheid van het goedkoopste T-Mobile Thuis abonnement is 20 Mbit/s

Om de prijzen van T-Mobile Thuis te kunnen vergelijken met die van andere aanbieders is in onderstaande tabel een vergelijking opgenomen tussen de goedkoopste internet, bellen en tv abonnementen van verschillende aanbieders.

Internet en bellen
abonnement
Goedkoopste abonnementsprijs
50 Mbit/s
€ 0,10/min
117 TV zenders
29,95
20 Mbit/s
€ 0,11/min
20 TV zenders
eerste 12 maanden € 33,-
Daarna € 35,-
30 Mbit/s
€ 0,11/min
72 TV zenders
eerste 3 maanden € 27,-
daarna € 37,-
20 Mbit/s
€ 0,11/min
60 TV zenders
eerste 6 maanden € 21,-
daarna € 41,-
50 Mbit/s
€ 0,09/min
35 TV Zenders
eerste 3 maanden € 29,95
daarna € 39,95
50 Mbit/s
€ 0,11/min
70 TV zenders
eerste 6 maanden € 29,-
daarna € 42,50
20 Mbit/s
€ 0,11/min
70+ TV zenders
eerste 6 maanden € 35
daarna € 47,50

T-Mobile Thuis heeft een gemiddelde prijs, NLEx is het goedkoopste

Met een maandprijs van 41 euro (zonder het meewegen van het actietarief) is het goedkoopste internet, bellen en TV abonnement van T-Mobile gemiddeld geprijsd. De internetsnelheid van dit abonnement zit aan de lage kant (20 mbit/s), het zenderaanbod (60) is wel groot. Het internet, bellen en TV abonnement van NLEx is met € 29,- per maand het goedkoopste internet, bellen en tv abonnement.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.