Goedkoop en snel internet van Ziggo en UPC

Goedkoop internet van Ziggo en UPCZiggo heeft de internetsnelheid van haar alles in 1 pakketten verhoogd. Dit komt doordat Ziggo en UPC samen gaan.

Goedkope internet verhoging

Het verhogen van de downloadsnelheid van bestaande en nieuwe Ziggo klanten is een goed bijeffect van de fusie tussen Ziggo en UPC. Toch is het verstandig ieder jaar naar een nieuwe goedkope internet provider over te stappen. Bestaande klanten hebben deze verhoging in downloadsnelheid gratis gekregen. De maandelijkse kosten zijn echter wel bij de nieuwe pakketten verhoogd. De nieuwe pakketten zijn € 1,- duurder.

Ziggo en UPC samen

UPC en Ziggo zijn in 2015 bezig met het samenvoegen van het internet netwerk. Een aantal jaar geleden was bekend geworden dat Ziggo en UPC samen verder gingen. Onlangs werd echter bekend dat UPC en Ziggo onder de naam van Ziggo verder gaan. Ziggo klanten worden momenteel overgezet op het netwerk van UPC. Tot dusver zijn er geen problemen gekomen tijdens het overzetten. Op 19 maart 2015 worden de laatste regio’s overgezet op het netwerk van UPC.

Sneller Ziggo internet

UPC was voorheen de snelste internet provider op de Kabel. Ziggo bood niet de zelfde snelheden aan zoals UPC. Door de migratie naar hetzelfde netwerk worden ook de snelheden van Ziggo verhoogd. Hierdoor heeft Ziggo nu ook bij het grootste alles in 1 pakket een downloadsnelheid van 200 Mbit/s. Voor de huidige klanten van Ziggo betekent dit dat ze de router moeten resetten, daarna krijg je ook de snelheid verhoging.

Sneller internet is goed voor de toekomst

Het samenvoegen van de twee netwerken is voordelig voor bestaande Ziggo klanten maar ook voor nieuwe klanten. Het middelste alles in 1 pakket heeft een verhoging van 30 Mbit/s gekregen, van 90 Mbit/s naar 120 Mbit/s. Het grootste alles in 1 pakket heeft heeft 20 Mbit/s meer gekregen waardoor de downloadsnelheid voor dit pakket 200 Mbit/s is. Doordat databestanden steeds groter worden is het belangrijk een hoge downloadsnelheid te hebben.

Zodra je een goedkoop internet abonnement afsluit verbind je je aan een contract. Vaak wordt de downloadsnelheid niet zo maar verhoogd waardoor als je niet overstapt je downloadsnelheid gelijk blijft maar de bestanden wel ieder jaar groter worden. Hierdoor is het verstandig ieder jaar of iedere twee jaar over te stappen naar een nieuw goedkoop internet abonnement.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.