Goedkoop internet abonnement vergelijken

Goedkope internet abonnementen vergelijken is eenvoudig. Het enige probleem is dat veel goedkope internet abonnementen veel op elkaar lijken. De meeste goedkope internet abonnementen hebben 20 Mbit/s downloadsnelheid met een uploadsnelheid van 1 Mbit/s. Met dit internet abonnement kunnen de meeste activiteiten op internet soepel uitgevoerd worden.

Bij het maken van een vergelijking tussen internet abonnementen is het belangrijk welk internet abonnement het goedkoopste is. Tele2 heeft momenteel het goedkoopste 20 Mbit/s internet abonnement. Dit internetabonnement kost de eerste 6 maanden € 10,- per maand en daarna € 26,- per maand. Dit is een jaar-contract. Het is verstandig om na een jaar weer op te zeggen en bij een ander internetprovider op zoek te gaan naar een goedkoop internet abonnement.

Er bestaan snellere en langzamere internet abonnementen dan 20 Mbit/s. T-mobile online heeft een goedkoper internet abonnement met 4 Mbit/s downloadsnelheid. Dit goedkopere internet abonnement is verstandig om te nemen wanneer minder gebruik gemaakt wordt van internet. Het internet abonnement kost € 12,50 per maand.

Internetsnelheden boven 20 Mbit/s is kabel internet of glasvezel. Kabel internet en glasvezel zijn nuttig als je grote hoeveelheden download. Voor spellen is het niet nodig omdat 20 Mbit/s voor bijna alle spellen voldoende is. Glasvezel is in grote delen van Nederland nog niet beschikbaar.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.