Goedkoop internet, bellen en TV abonnement van Stipte

Goedkoop internet, bellen en TV abonnement van Stipte De internetprovider Scarlet is al enige tijd overgegaan tot het bedrijf: “Stipte”. Hierbij belooft de internetprovider een persoonlijke service naar de klant toe.

 

Internet, bellen en interactieve TV bij Stipte wordt geleverd met een gratis VIP installatie. Echter is dit alleen het geval voor de abonnementen met interactieve TV. Bij een goedkoop internet, bellen en TV abonnement krijgt men een doe-het-zelf pakket. Een basis- en VIP installatie is apart aan te schaffen voor een goedkoop internet, bellen en tv abonnement van stipte.

Goedkoop internet, bellen en TV

Stipte biedt een aantal pakketten met internet, bellen en TV aan. Hieronder is een overzicht van de goedkoopste internet, bellen en TV abonnementen.

 

PakketProviderDownload snelheidZendersMaandprijs
FamilyInternetprovider Stipte20 Mb/s

26 digitale zenders

 

€ 36,53
FamilyInternetprovider Stipte50 Mb/s

26 digitale zenders

 

€ 46,71

 

Bij al deze abonnementen moet men zelf de installatie verzorgen. De kosten stijgen aan de hand van de maximaal geselecteerde internet snelheid. Stipte biedt op hun website een postcode check aan om te achterhalen wat de maximum haalbare internet snelheid is bij een goedkoop internet, bellen en TV abonnement.

Het beste internet, bellen en TV abonnementen van Stipte

Stipte biedt een persoonlijke service naar de klant toe. Echter gebeurd dit pas bij een abonnement met interactieve TV, internet en bellen. Het voordeel hiervan is dat de klant een VIP installatie gratis krijgt. Dit houdt in dat de monteur de volgende werkzaamheden verricht:

  • Plaatsen van de modem
  • Aanleggen van bekabeling
  • Instellen van alle PC’s, tablets en telefoons
  • Testen van de diensten
  • Demonstratie van hoe alles werkt

Hieronder is een overzicht van een goedkoop internet, bellen en TV abonnement van stipte met interactieve TV.

 

 

PakketProviderDownload snelheidZendersMaandprijs
Family iTVInternetprovider Stipte20 Mb/s

122 digitale zenders – 28 HD zenders

 

€ 54,95
Family iTVInternetprovider Stipte80 Mb/s

122 digitale zenders – 28 HD zenders

 

€ 59,95

 

Uiteraard zijn er ook uitbreidingsmogelijkheden bij een internet, bellen en TV abonnement van stipte. Echter betaald de klant daar extra per maand voor. Bovendien zijn meerdere uitbreidingen mogelijk bij een interactieve tv, bellen en internet abonnement. Bij het standaard Family pakket is alleen Fox Sports een uitbreidingsmogelijkheid.

De goedkoopste internet, bellen en TV uitbreidingen van Stipte

Stipte biedt een aantal uitbreidingen aan bij het Family iTV pakket. Hieronder is een vergelijking tussen de uitbreidingsmogelijkheden bij een internet, bellen en interactieve TV abonnement van Stipte.

 

UitbreidingMaandprijsAantal zenders
Videoland Unlimited€ 10,00Videotheek menu
HBO€ 15,003
Film 1€ 15,005
Sport 1€ 15,006
Fox Sports Internationaal€ 12,502
Fox Sports Eredivisie€ 17,503
Fox Sports Combinatie€ 25,005

 

Bij de meeste uitbreidingen krijgt men een aantal zenders extra. Echter is het Videoland Unlimited geen zender maar een geïntegreerd onderdeel van het interactieve TV menu. Voor slechts € 10,- per maand extra kan men onbeperkt films en series kijken uit het videoland assortiment.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.