Goedkoop internet bellen en TV bij KPN

Goedkoop internet bellen en TV bij kpnHet afnemen van goedkoop internet bellen en TV bij één provider kan bij KPN. Dit komt doordat KPN een familie voordeel biedt als men daar internet bellen en TV afneemt.

Goedkoop internet bellen TV

Het is goedkoop om internet bellen en TV abonnementen onder één provider af te sluiten. Als alles bij één provider is afgesloten krijgt de consument extra korting. Hierdoor kan een internet bellen en TV abonnement een stuk goedkoper worden.

Goedkoop internet voor een gezin

Hoewel providers zoals Ziggo en UPC een downloadsnelheid van 180 Mbit/s kunnen aanleveren betekent dit niet dat dit het beste is. Een goedkoop internet bellen en TV abonnement kan passen bij de behoeften van een gezin. Sinds kort is de download- en uploadsnelheid van internet belangrijk, men streamt vaker films via Netflix of bekijkt deze live op het internet.

Hierdoor is een downloadsnelheid van 30 Mbit/s aangeraden. Hiermee kan een maximale downloadsnelheid van 3,75 MB/s worden bereikt. Met deze snelheid kan een Netflix film worden vertoont op normale kwaliteit. Met een downloadsnelheid van 5 MB/s of hoger kunnen bij Netflix films in HD kwaliteit worden weergegeven. Netflix is verkrijgbaar tegen betaling bij de provider.

Met een downloadsnelheid van 180 Mbit/s kunnen meerdere gezinsleden op aparte computers een film in HD kwaliteit tegelijk kijken. Een hoge snelheid zoals deze is makkelijk maar niet altijd nodig. Deze downloadsnelheid is ook goed als meerdere gezinsleden van fanatiek gamen houden.

Goedkoop internet bellen en TV bij KPN

KPN heeft een nieuwe actie bij de internet bellen en TV abonnementen. Door meerdere producten af te nemen bij KPN krijgen families meer voordeel. Niet alle providers doen dit bij een goedkoop internet bellen en TV abonnement. Ziggo, Hi en UPC doen dit enkel bij de mobiele abonnementen.

Zo heeft een familie met alle producten van KPN: dubbel zo veel data in de databundel, gratis zenders en films en men kan onderling gratis bellen. Echter met minder producten hebben families ook extra voordeel. Hieronder is een overzicht van de mogelijkheden.

Internet Televisie Vaste Telefonie Mobiel abonnement Familie voordeel
InternetTelevisieVaste telefonieVaste telefonie– Dubbele databundel
– Gratis onderling bellen
– Gratis extra zenders

InternetTelevisieVaste telefonie– Dubbele databundel
– Gratis onderling bellen

InternetTelevisieVaste telefonie– Dubbele databundel
– Gratis extra zenders

InternetTelevisie– Dubbele databundel

Sorry, the comment form is closed at this time.