Eerlijke vergelijking
Onafhankelijk
Goedkoop internet
Altijd up to date

Goedkoop internet, bellen en TV

De goedkoopste internet, bellen en TV abonnementen worden weergegeven in de onderstaande vergelijker. De vergelijking is gebaseerd op de gemiddelde prijs van een internet, bellen en TV pakket. De korting is verrekend in de gemiddelde maandelijkse kosten. Een korting van 20 euro bij een looptijd van 1 jaar is gemiddeld een korting van 1,66 euro per maand.

De vergelijking is eerlijk, objectief en volledig onafhankelijk van internet providers opgesteld.

Veelgestelde vragen

Wat is het goedkoopste internet, bellen en TV abonnement?
Het goedkoopste internet, bellen en TV abonnement hangt af van je voorkeuren. Momenteel biedt NLEx het goedkoopste internet, bellen en TV abonnement aan.
Gebruik de vergelijkingsmodule om het goedkoopste internet, bellen en TV abonnement te vinden voor eigen gebruik.
Wat doet de gratis monteur?
Krijg ik korting als ik ook mobiele telefonie afneem bij de internet provider?

Ja, bij de meeste internet providers krijg je korting of extra’s als je ook mobiele telefonie hebt bij die provider. De extra’s die je krijgt zijn meestal dubbel zoveel data voor je mobiele databundel en gratis TV zenders voor TV. De providers die dit aanbieden zijn: KPN, T-Mobile, Vodafone, Ziggo, Telfort en Simyo.

Wat is een Mbit/s?

Mbit/s staat voor Megabit per seconde, dit is een aanduiding die internetproviders gebruiken om de snelheid van internetabonnementen aan te geven. Als je je werkelijke downloadsnelheid wilt weten moet je de aangegeven downloadsnelheid in Mbit/s delen door 8. Hieronder is een voorbeeld te zien voor de meest voorkomende downloadsnelheden.

Mbit/s Downloadsnelheid
20 Mbit/s 2,5 MB/s
30 Mbit/s 3,75 MB/s
40 Mbit/s 5 MB/s
Mbit/s Downloadsnelheid
50 Mbit/s 2,5 MB/s
100 Mbit/s 3,75 MB/s
200 Mbit/s 25 MB/s
Mbit/s Downloadsnelheid
300 Mbit/s 37,5 MB/s
400 Mbit/s 50 MB/s
500 Mbit/s 62.5 MB/s

Let wel op dat de Mbit/s snelheid die de provider aangeeft niet altijd gehaald kan worden. Bij ADSL heeft de afstand van je postcode tot het netwerkkastje invloed op de downloadsnelheid. Hoe groter die afstand is, des te meer verval treedt er op. Daarnaast kan ook een slecht Wifi signaal invloed hebben op je downloadsnelheid.

Waarom haal ik mijn maximale internetsnelheid niet?

De providers die wij vergelijken