Eerlijke vergelijking
Onafhankelijk
Goedkoop internet
Altijd up to do date

Goedkoop internet en bellen

Hieronder kun je de goedkoopste internet en bellen abonnementen vergelijken. Het goedkoopste internet en bellen abonnement hangt af van je postcode.

De interactieve vergelijker zoekt de goedkoopste oplossing voor je postcode. De vergelijking is eerlijk, objectief en volledig onafhankelijk van internet providers opgesteld.

Veelgestelde vragen

Ik ga verhuizen, kan ik mijn nummer behouden?
Als je binnen dezelfde gemeente gaat verhuizen kan je je nummer behouden, verhuis je naar een andere gemeente dan is het niet mogelijk je nummer te behouden.
Wat is de hoogste internetsnelheid?
Waarom haal ik mijn maximale internetsnelheid niet?
De internetsnelheid die je maximaal kan behalen hangt een deel af van je verbinding en een deel van de apperatuur die je in huis gebruikt. Bij ADSL zal je niet altijd je maximale downloadsnelheid behalen. Maak je gebruik van WiFi internet dan zorgt dit er ook voor dat je niet de maximale downloadsnelheid bereikt.
Wat is Mbit/s?

Mbit/s staat voor megabit per seconde dit is de aanduiding die internetproviders gebruiken om de snelheid van een internetabonnement uit drukken. Wil je de downloadsnelheid van een internetabonnement berekenen dan moet er worden omgerekend van megabit naar megabyte. Dit doe je door de het aantal Mbit/s door 8 te delen.

Mbit/s Downloadsnelheid
20 Mbit/s 2,5 MB/s
30 Mbit/s 3,75 MB/s
40 Mbit/s 5 MB/s
Mbit/s Downloadsnelheid
50 Mbit/s 2,5 MB/s
100 Mbit/s 3,75 MB/s
200 Mbit/s 25 MB/s
Mbit/s Downloadsnelheid
300 Mbit/s 37,5 MB/s
400 Mbit/s 50 MB/s
500 Mbit/s 62.5 MB/s
Waarom kan ik geen glasvezel afsluiten?

De providers die wij vergelijken