Goedkoop internet en tv

Goedkoop internet en tvInteractieve tv maakt het mogelijk om een televisieprogramma op elk gewenst moment terug te kijken, te pauzeren en te hervatten. Elke provider biedt een vorm van interactieve tv aan maar hier zitten wel de nodige verschillen tussen. Bij de goedkoopste pakketten is het vaak niet mogelijk om televisie op te nemen of terug te kijken en zit er veel variatie in het zenderaanbod. Alle interactieve tv abonnementen zijn inclusief internet, de snelheid van het internet varieert enorm.

Goedkoopste interactieve tv pakket met internet

Vodafone biedt momenteel het goedkoopste interactieve tv pakket aan. Voor slechts 21 euro per maand levert Vodafone 20 Mbit internet, interactieve tv met 60+ zenders en telefonie aan. Met dit pakket is het helaas niet mogelijk om tv op te nemen of terug te kijken.

Goedkope aanbieders van interactieve tv en internet

Naast Vodafone leveren andere providers ook interactieve tv en internet. Wat er precies wordt aangeboden verschilt nogal van provider tot provider. De grootste verschillen zitten in het zenderaanbod, de meerprijs voor telefonie en de snelheid van het internet. Hieronder is een vergelijking opgesteld van de goedkoopste aanbieders van interactieve tv. Om de vergelijking zo eerlijk mogelijk te maken wordt er vergeleken het minimale pakket dat alle providers aanbieden: interactieve tv met de mogelijkheid tot opnemen en pauzeren en internet vanaf 20 Mbit.

InternetsnelheidInteractieve tvTelefonie p/mPrijs p/mMeerprijs per tv p/m
20 Mbit/ps60+ zenders€ 2,50€ 33,50€ 5,-
100 Mbit/ps20 zendersinbegrepen€ 34,95-€ 4,-
20 Mbit/ps20 zenders€ 5,-€ 35,-€ 3,-
€ 30 Mbit/ps72 zenders€ 2,50€ 39,50€ 5,-
100 Mbit/ps35 zendersinbegrepen€ 39,95-€ 4,95
50 Mbit/ps70 zendersinbegrepen€ 47,50€ 4,-
20 Mbit/ps70+ zendersinbegrepen€ 52,50€ 4,-
40 Mbit/ps70+ zenders€ 1,-€ 53,95-€ 4,-
30 Mbit/ps126 zendersinbegrepen€ 54,95-€ 5,-

Ook wanneer de mogelijkheid om televisie op te nemen en te pauzeren wordt toegevoegd blijft Vodafone de goedkoopste aanbieder van interactieve tv met internet.

Goedkoop interactieve met meerdere tv’s en snel internet.

Wanneer internetsnelheid van groter belang is dan het zenderaanbod dan is NLEx de goedkoopste ook biedt NLEx standaard telefonie aan in haar pakket. De meerprijs per tv loopt niet veel uiteen; met een verschil van twee euro per maand tussen de duurste en de goedkoopste provider. Toch kan het aantal televisietoestellen het verschil maken, zo is het abonnement van Tele2 goedkoper dan het abonnement van Vodafone wanneer er twee of meer tv’s worden aangesloten.

Vodafone biedt het goedkoopste interactieve tv met internet aan

Uit de vergelijking komt Vodafone als goedkoopste aanbieder naar voren. Vodafone levert voor slechts 33,50 per maand interactieve tv met 20 Mbit internet en 60 tv zenders aan. Als je op zoek bent naar het goedkoopste interactieve tv abonnement voor meerdere tv’s dan is Tele2 de goedkoopste aanbieder met de laagste meerprijs per tv van slechts drie euro per maand. NLEx komt als winnaar uit de bus als het gaat om internetsnelheid met maar liefst 100 Mbit voor 34,95 per maand.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.