Eerlijke vergelijking
Onafhankelijk
Goedkoop internet
Altijd up to do date

Goedkoop internet en TV

De onderstaande interactieve vergelijking is speciaal gemaakt om goedkope internet en televisie abonnementen te vergelijken. Door je postcode en huisnummer in te vullen krijg je een volledig overzicht met de goedkoopste internet en televisie abonnementen.

De vergelijking is eerlijk, objectief en volledig onafhankelijk van internet providers opgesteld.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een HD kanaal en een niet HD kanaal?
Het verschil tussen een HD kanaal en een niet HD kanaal is dat de kwaliteit van het beeld bij een HD kanaal veel hoger is.

hd-kwaliteitsd-kwaliteit

Kan mijn TV HD kanalen aan?
Kunnen alle TV’s in het huishouden gebruik maken van de TV dienst?
Nee, vaak moet je per tv een extra smartcard bijbestellen. Dit kan invloed hebben op de maandelijkse kosten. Het is bij alle providers mogelijk om tegen een bijbetaling meerdere tv’s aan te sluiten.
Is er verschil tussen televisie bij ADSL, de kabel of glasvezel?
Het verschil tussen ADSL, kabel en glasvezel is dat je bij ADSL vaak niet de maximale downloadsnelheid kan bereiken. Een ADSL abonnement met 50 Mbit/s kan op jouw postcode misschien maar maximaal 30 Mbit/s zijn. Dit komt omdat ADSL via de telefoonkabel gaat, hierdoor vervalt de internetsnelheid als je ver van de wijkcentrale woont.
Bij kabel internet en glasvezel internet ontvang je altijd de maximale downloadsnelheid. Sluit je een internet abonnement af van 200 Mbit/s dan ontvang je ook 200 Mbit/s omdat er zeer weinig verval van de internetsnelheid is.
Hoeveel weken duurt het voordat ik aangesloten ben?

De providers die wij vergelijken