Goedkoop internet met een snelheid die bij je past

Goedkoop internet met een snelheid die bij je pastDe snelheden die door providers worden aangeboden voor goedkoop internet lopen uiteen van 20 Mbit/s tot 500 Mbit/s. Het is belangrijk om te kiezen voor de internetsnelheid die bij je past.

Goedkoop internet voor de kleinverbruiker

Een kleinverbruiker heeft genoeg aan een goedkoop internet abonnement met een internetsnelheid van 20 tot 30 Mbit/s. Hiermee kun je snel op het internet surfen en filmpjes bekijken in een gemiddelde kwaliteit. Als je een groot bestand wilt downloaden kun je merken dat het internet wat minder snel wordt. Een goedkoop internet abonnement met een snelheid van 20 tot 30 Mbit/s is aan te raden voor verbruikers die filmpjes bekijken op Youtube, social media bekijken en het nieuws lezen.

20 Mbit/s € 22,- per maand € 0,- eenmalige kosten

Tele2 biedt goedkoop internet aan voor de kleinverbruiker. Voor een internetsnelheid van 20 Mbit/s betaal je € 22,- per maand. Met de aanbieding van Tele2 betaal je de eerste drie maanden € 10,- per maand.

Goedkoop internet voor een gemiddelde verbruiker

Voor een gemiddelde verbruiker wordt een goedkoop internet abonnement aangeraden van minimaal 50 Mbit/s. Met een internetsnelheid van minimaal 50 Mbit/s kun je in goede kwaliteit streamen en online gamen. Daarnaast kun je ook filmpjes kijken in een hoge kwaliteit. Als je grote bestanden wilt downloaden is het aan te raden om een hogere snelheid aan te schaffen.

80 Mbit/s € 28,- per maand € 0,- eenmalige kosten

Telfort biedt het beste abonnement aan met goedkoop internet voor een gemiddeld huishouden. Met een internetsnelheid van 80 Mbit/s kan iedereen tegelijkertijd streamen, surfen en gamen. De eenmalige kosten zijn normaal € 30,- maar als je via de internet vergelijker een abonnement aanschaft, betaal je geen eenmalige kosten.

Snel en goedkoop internet voor veel verbruik

Als je regelmatig grote bestanden download, ben je een groot verbruiker en is het aan te raden om een goedkoop internet abonnement aan te schaffen van minimaal 100 Mbit/s. Hiermee kun je snel grote bestanden downloaden en streamen in een hoge kwaliteit.

120 Mbit/s € 49,95 per maand € 17,50 eenmalige kosten

Voor een goedkoop internet abonnement met een snelheid van minimaal 100 Mbit/s is Ziggo een goede keuze. Voor € 49,95 per maand krijg je een internetsnelheid van 120 Mbit/s. Je betaalt eenmalige kosten van € 17,50 maar er geldt ook een aanbieding waarmee je de eerste zes maanden € 34,95 per maand betaalt.

Een goedkoop internet abonnement hangt van je eigen verbruik af. Als je veel bestanden download en veel films streamt is het aan te raden om te kiezen voor een internetsnelheid van mimimaal 100 Mbit/s. Voor een gemiddeld huishouden is een internetsnelheid tussen de 50 en 100 Mbit/s voldoende. Een kleinverbruiker kan volstaan met een internetsnelheid van 20 tot 30 Mbit/s.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.