Eerlijke vergelijking
Onafhankelijk
Goedkoop internet
Altijd up to do date

Goedkoop internet vergelijken

Hieronder kun je gemakkelijk goedkope internet abonnementen vergelijken. Door je postcode in te voeren wordt het goedkoopste internet abonnement voor jouw postcode gezocht. De vergelijker houdt er rekening mee dat je misschien geen kabel of glasvezel kunt ontvangen, als je het niet kunt ontvangen wordt het ook niet weergegeven in de vergelijking.
De vergelijker laat zien wat het goedkoopste internet abonnement voor jou is, er wordt gesorteerd op prijs waardoor de vergelijker een eerlijk en objectief beeld geeft.

Veelgestelde vragen

Welk internet abonnement is het goedkoopste?
Het goedkoopste internet abonnement op dit moment is van NLEx. Bij deze internet provider krijg je een hoge korting op een één jarig internet abonnement.
Wat is het snelste internet?
Wat doet een gratis monteur?
Een gratis monteur sluit (afhankelijk van het gekozen pakket) 1 televisietoestel, 1 computer en minimaal 1 telefoon aan. Meestal is het tegen een meerprijs mogelijk om meerdere apparaten te laten installeren of kabels te leggen. Een gratis installatiemonteur legt geen extra kabels en werkt kabels ook niet weg.
Wat is leenverbruik?
Leenverbruik duidt op het lenen van apparatuur, bijvoorbeeld een router of tv decoder. Aan het einde van de contractperiode dient deze apparatuur geretourneerd te worden naar de provider.
Hoe lang duurt het voordat ik gebruik kan maken van mijn nieuwe internet abonnement?

De providers die wij vergelijken