Goedkoopste internet, bellen en TV abonnement voor 2013

Internetproviders veranderen de prijzen van internet, bellen en TV abonnementen regelmatig. De prijzen van alle internet, bellen en TV abonnementen worden niet gelijktijdig op 1 januari 2013 veranderd, maar worden gedurende 2013 aangepast. Internetproviders hebben voor 2013 nog niet aangekondigd om de internet, bellen en TV abonnementen om te gooien.

De trend is dat in het begin van een nieuw jaar de abonnementen van de meeste internetproviders duurder worden. Het is goedkoper om van internetprovider over te stappen voordat de prijzen van de abonnementen omhoog gaan. Een bijkomend voordeel van overstappen is dat bij meerdere internetproviders de eerste maanden korting op het internet, bellen en TV abonnement verstrekt wordt. Dit maakt jaarlijks overstappen van internetprovider het goedkoopste. Het verschil is ongeveer € 100,- per jaar.

Overstappen van internet, bellen en TV abonnement voor 2013 is binnen 10 minuten gebeurd. U hoeft alleen maar een vergelijking van internet, bellen en TV abonnementen te bekijken en daarna uw gegevens in te vullen op de website van de internetprovider.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.