Goedkoopste internet en TV abonnementen met een aanbieding

Goedkoop internet en TV met een aanbiedingBijna elke aanbieder van internet en TV abonnementen heeft momenteel een kortingsactie. Deze acties variëren van 3 maanden korting tot en met 9 maanden korting. Echter is een actietarief met een langere looptijd niet automatisch goedkoper. Momenteel biedt Tele2 het goedkoopste internet en TV abonnement aan met een gemiddelde maandprijs van 31 euro. De eerste 3 maanden kosten bij Tele2 slechts 26 euro.

Kortingsacties bij internet en TV providers

Alle providers hebben momenteel kortingsacties waarbij er een goedkoper tarief wordt gerekend voor eerste paar maanden van je abonnement. De hoogte en de duur van deze kortingen verschillen van provider tot provider. In onderstaand overzicht zijn alle lopende acties opgenomen.

Onderstaande tabel is op basis van een internet abonnement met een snelheid van minimaal 20 Mbit/s en 21 TV zenders in combinatie met een eenjarig contract.

prijs p/mGemiddelde prijs p/m
eerste 6 maanden € 26,-
Daarna € 30,-
€ 31
(inclusief € 25,- aansluitkosten)
eerste 9 maanden € 29,95
Daarna € 39,95
€ 32,45
(Geen aansluitkosten)
eerste 6 maanden € 32,-
Daarna € 42,-
€ 39,50
(inclusief € 30,- aansluitkosten)
eerste 3 maanden € 34,95
Daarna € 47,50
€ 41,-
(Geen aansluitkosten)
eerste 3 maanden € 29,-
Daarna € 39,-
€ 42,-
(inclusief € 55,- aansluitkosten)
eerste 3 maanden € 29,-
Daarna € 42,50
€ 42,-
(inclusief € 30,- aansluitkosten)
eerste 6 maanden € 39,-
Daarna € 49,-
€ 44,-
(Geen aansluitkosten)

Zoals in de tabel te zien is betekent de duur van het kortingstarief niet automatisch dat de provider ook het goedkoopste is. In het overzicht is te zien dat NLE het langstdurende actietarief aanbied, in totaal 9 maanden, toch is de provider niet het goedkoopste.

Goedkoopte internet en TV abonnement met korting

Wanneer de kortingen, aansluitkosten en het normale tarief worden verrekend komt het basis internet en TV abonnement van Tele2 als goedkoopste uit de vergelijking. Het abonnement van Tele2 heeft een downloadsnelheid van 20 Mbit/s en biedt een zenderpakket aan van 21 zenders. Ben je op zoek naar een provider met sneller internet en meer televisiezenders? Dan is NLE een uitstekende optie. Het basis abonnement van NLE kost 32,45 euro en is daarmee 1,45 euro per maand duurder dan het goedkoopste abonnement. Dit abonnement biedt wel een hogere downloadsnelheid van 30 Mbit/s en heeft standaard 72 zenders in het interactieve televisiepakket.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.