Het goedkoopste internet abonnement beschikbaar bij Online

Online het goedkoopste internet abonnementOnline biedt het goedkoopste internet abonnement aan. In vergelijking met het goedkoopste abonnement van Tele2 is deze € 2,80 per maand goedkoper.

Het goedkoopste internet abonnement

Online heeft momenteel het goedkoopste internet abonnement. Het internet abonnement bij Online kost gemiddeld over 24 maanden 17,45. Bij dit internet abonnement krijg je een downloadsnelheid van 30 Mbit/s. Deze downloadsnelheid is snel genoeg om online films of series te kijken. Het goedkoopste internet abonnement van Online maakt gebruik van ADSL. Hierdoor zal de uiteindelijke downloadsnelheid lager liggen dan 30 Mbit/s.

Korting op abonnement

De meest voorkomende aanbieding op dit moment is een vaste korting of een korting voor een aantal maanden. Het grootste voordeel van korting op je internet abonnement is dat de totale kosten naar beneden gaan. De gemiddelde kosten per maand gaan ook omlaag. Het kan zo zijn dat de gemiddelde maandelijkse kosten lager worden door de korting. Een abonnement wat normaal € 29,95 in de maand kost kan met een korting van € 17,- voor 12 maanden gemiddeld € 21,45 per maand kosten over een contract van 2 jaar. Door deze korting kan het internet abonnement goedkoper zijn dan een contact wat € 25,- in de maand kost zonder korting.

Rekening houden met extra’s

Naast de kosten is het ook verstandig rekening te houden met eventuele extra’s die je krijgt. Bij KPN kan je gebruik maken van meer dan 13 miljoen wifi locaties. Je kan met je mobiele telefoon verbinden naar deze wifi hotspots. Dit heb je niet bij andere goedkope internet providers. Als je vaak onderweg bent is dit extra voordelig. Daarnaast biedt KPN een combi voordeel. Dit betekend dat je extra’s krijgt bij een internet abonnement. Bij KPN wordt met combivoordeel je databundel van je mobiel abonnement verdubbeld.

Online heeft het goedkoopste abonnement

Het goedkoopste internet abonnement op dit moment is van Online. Bij deze internet provider krijg je bij het goedkoopste internet abonnement een downloadsnelheid van 30 Mbit/s. Je kan kiezen deze downloadsnelheid te verhogen naar 50 Mbit/s. Hierdoor worden de gemiddelde maandelijkse kosten € 2,- duurder van € 17,45 naar € 19,45. Je krijgt bij beide van de internet abonnementen een router voor thuis.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.