Eerlijke vergelijking
Onafhankelijk
Goedkoop internet
Altijd up to date

Internet, TV en bellen aanbiedingen

In de vergelijkingen hieronder vindt u een vergelijking van internet, TV en bellen aanbiedingen. De aanbiedingen op deze website zullen regelmatig veranderen. Als u op de hoogte wilt zijn van de huidige internet, TV en bellen aanbiedingen is het verstandig om deze pagina regelmatig te bezoeken.

De internet, TV en bellen aanbiedingen zijn de goedkoopste internet, TV en bellen abonnementen op dit moment. De vergelijking is eerlijk, objectief en volledig onafhankelijk van internet providers opgesteld.

Veelgestelde vragen

Welk abonnement moet ik kiezen?

De provider die je het beste kan kiezen hangt van je eisen en wensen af. Je internetsnelheid maar ook het aantal televisiezenders kunnen per provider maar ook per abonnement verschillen. Over het algemeen zijn DSL providers goedkoper dan aanbieders van kabel of glasvezel.

Daarnaast is je postcode ook belangrijk tijdens het vergelijken van abonnementen. Het kan zijn dat kabel en/of glasvezel niet beschikbaar zijn op je adres. Als je niet weet wat voor abonnement je moet nemen kan je gebruik maken van de keuzehulp zodat je altijd een passend abonnement hebt.

Maak gebruik van de keuzehulp of lees het keuzeadvies goedkoop internet, TV en bellen om de meest geschikte provider te bepalen.

Welke provider moet ik kiezen?
Wat is 4G internet?

Oorspronkelijk was 4G internet alleen beschikbaar voor mobiel internet, echter is het nu ook in enkele gevallen beschikbaar voor thuisgebruik. 4G voor thuis is interessant voor consumenten waar de downloadsnelheid van ADSL laag is én waar er ook geen kabel of glasvezel verbinding beschikbaar is.

KPN en T-Mobile bieden beiden een abonnement aan dat gebruik maakt van 4G internet. In principe werkt dit hetzelfde als normaal internet, je hebt alleen een simkaart in de router zitten die verbinding maakt met het internet. De maximale downloadsnelheid bij T-Mobile is 300 Mbit/s en bij KPN is dit 225 Mbit/s.

Wat is een Mbit/s?

Mbit/s staat voor megabit per seconde, dit is een aanduiding die internetproviders gebruiken om de snelheid van internetabonnementen aan te geven. Als je je werkelijke downloadsnelheid wilt weten moet je de aangegeven downloadsnelheid in Mbit/s delen door 8. Hieronder is een voorbeeld te zien voor de meest voorkomende downloadsnelheden.

Mbit/sDownloadsnelheid
20 Mbit/s2,5 MB/s
30 Mbit/s3,75 MB/s
40 Mbit/s5 MB/s
Mbit/sDownloadsnelheid
50 Mbit/s2,5 MB/s
100 Mbit/s3,75 MB/s
200 Mbit/s25 MB/s
Mbit/sDownloadsnelheid
300 Mbit/s37,5 MB/s
400 Mbit/s50 MB/s
500 Mbit/s62.5 MB/s

Let wel op dat de Mbit/s snelheid die de provider aangeeft niet altijd gehaald kan worden. Bij ADSL heeft de afstand van je postcode tot het netwerkkastje invloed op de downloadsnelheid. Hoe groter die afstand is, des te meer verval treedt er op. Daarnaast kan ook een slecht Wifi signaal invloed hebben op je downloadsnelheid.

Is een aanbieding altijd geldig?

De providers die wij vergelijken