Eerlijke vergelijking
Onafhankelijk
Goedkoop internet
Altijd up to do date

Internet, bellen en TV aanbiedingen

In de vergelijkingen hieronder vindt u een vergelijking van internet, bellen en TV aanbiedingen. De aanbiedingen op deze website zullen regelmatig veranderen. Als u op de hoogte wilt zijn van de huidige internet, bellen en TV aanbiedingen is het verstandig om deze pagina regelmatig te bezoeken.

De internet, bellen en TV aanbiedingen zijn de goedkoopste internet, bellen en TV abonnementen op dit moment. De vergelijking is eerlijk, objectief en volledig onafhankelijk van internet providers opgesteld.

Goedkoop internet en bellen

Goedkoop internet en TV

Goedkoop internet

Veelgestelde vragen

Welk abonnement moet ik kiezen?

De provider die je het beste kan kiezen hangt af van persoonlijke eisen en wensen. Bijvoorbeeld de internetsnelheid en het aantal televisiezenders. Over het algemeen zijn DSL providers goedkoper dan aanbieders van kabel of glasvezel. Aanbieders van kabel en glasvezel kennen hogere downloadsnelheden.

Kabelproviders zijn van oorsprong televisieaanbieders die later ook internet zijn gaan aanbieden. Om deze reden is het bij een kabelaar niet mogelijk om een pakket te nemen zonder tv abonnement.

Maak gebruik van de keuzehulp of lees het keuzeadvies goedkoop internet, bellen en tv om de meest geschikte provider te bepalen.

Welke provider moet ik kiezen?
Wat is 4G internet?

4G is de vierde generatie mobiel internet en is de opvolger van 3G. De gemiddelde internetsnelheid is bij 4G aanzienlijk hoger. 4G internet maakt het mogelijk om altijd en overal video’s te bekijken en muziek te streamen.

Wanneer je woonachtig bent in een buitengebied dan bieden een aantal providers ook 4G voor thuis aan. Met 4G voor thuis kan je naast je smartphone ook op al je andere apparaten gebruik maken van snel internet. 4G internet voor thuis is in buitengebieden vaak sneller dan ADSL.

Wat is een Mbit/s?

Mbit/s staat voor megabit per seconde dit is de aanduiding die internetproviders gebruiken om de snelheid van een internetabonnement uit drukken. Wil je de downloadsnelheid van een internetabonnement berekenen dan moet er worden omgerekend van megabit naar megabyte. Dit doe je door de het aantal Mbit/s door 8 te delen.

Mbit/s Downloadsnelheid
20 Mbit/s 2,5 MB/s
30 Mbit/s 3,75 MB/s
40 Mbit/s 5 MB/s
Mbit/s Downloadsnelheid
50 Mbit/s 2,5 MB/s
100 Mbit/s 3,75 MB/s
200 Mbit/s 25 MB/s
Mbit/s Downloadsnelheid
300 Mbit/s 37,5 MB/s
400 Mbit/s 50 MB/s
500 Mbit/s 62.5 MB/s
Is een aanbieding altijd geldig?

De providers die wij vergelijken