Internet, bellen en TV abonnementen goedkoper

Internet, bellen en TV abonnementen zijn in 2013 goedkoper geworden in Nederland. In maart 2013 hebben wij een artikel gepubliceerd waarin wij de verwachting uitspraken dat normale internet abonnementen in 2013 goedkoper zouden worden vanwege de concurrentie met glasvezel internetabonnementen. De verwachting dat internet abonnementen goedkoper zouden worden is uitgekomen, echter is de reden waarom niet geheel correct voorspeld. U kunt door de concurrentie tussen internet, bellen en TV abonnementen overstappen naar een goedkoper internet, bellen en TV abonnement. Als u overstapt kunt u opnieuw gebruik maken van een internet, bellen en TV aanbieding.

Concurrent internet, bellen en TV abonnementen

Wij hadden voorspeld dat internet abonnementen goedkoper zouden worden vanwege de concurrentie met glasvezel. Internet abonnementen zijn wel goedkoper geworden vanwege de concurrentie, maar niet met glasvezel. De grote concurrent van internet abonnementen is op dit moment de komst van 4G mobiel internet. Door 4G gebruiken meer mensen internet op de mobiele telefoon en als mobiele werkplek waardoor normaal internet minder populair geworden is. Door normaal internet goedkoper te maken zullen mensen minder snel het internet abonnement opzeggen.

Voor u is het verstandig om bij goedkopere internet, bellen en TV abonnementen over te stappen naar een andere provider. Zo profiteert u van een goedkoper internet, bellen en TV abonnement en kunt u gebruik maken van een internet, bellen en TV aanbieding. Bij deze aanbiedingen is het internet, bellen en TV abonnement de eerste maanden goedkoper dan daarna of betaalt u over de hele looptijd van uw internet, bellen en TV abonnement minder.

> Vergelijk internet, bellen en TV abonnementen 2013

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.