Internet, bellen en TV goedkoper bij T-mobile online

T-mobile online heeft de prijzen van internet, bellen en TV abonnementen aangepast. De internet, bellen en TV abonnementen zijn goedkoper geworden dan voorheen. T-mobile online was al de goedkoopste aanbieder van internet, bellen en TV abonnementen.

De internet, bellen en TV abonnementen zijn nu makkelijker te vergelijken doordat de contractduur van alle internet, bellen en TV abonnementen bij T-mobile online nu 1 jaar zijn geworden. Bij alle andere internetproviders was de contractduur al 1 jaar. Voorheen was het mogelijk om een 2-jarig internet, bellen en TV abonnement bij T-mobile online te nemen. Nu alle internet, bellen en TV contracten 1-jarig zijn is het duidelijker te overzien dat T-mobile online de goedkoopste aanbieder is van internet, bellen en TV abonnementen.

De internet, internet en bellen en internet en TV abonnementen van T-mobile online zijn ook allemaal 1-jarig geworden. T-mobile online is met deze nieuwe abonnementen op dit moment ook de goedkoopste internetprovider. De prijzen van T-mobile online en Tele2 liggen nog steeds dicht bij elkaar. De verwachting is dat de andere internetproviders hun prijzen niet zullen aanpassen naar aanleiding van de prijsverandering van T-mobile online.

Voor een goede vergelijking van de abonnnementen:
> Ga naar internet vergelijken
> Ga naar internet en TV vergelijken
> Ga naar internet en bellen vergelijken
> Ga naar internet, bellen en TV vergelijken

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.