KPN mag XS4ALL overnemen

KPN mag XS4ALL overnemenNá bijna 1 jaar is het definitief, XS4ALL wordt aan het KPN merk toegevoegd. Nu het XS4ALL merk weggaat, is er een goedkope provider minder op de internet markt. Online is momenteel de goedkoopste provider.

Beslissing KPN

Het is bijna een jaar geleden dat KPN de beslissing gemaakt heeft om XS4ALL op te heffen. KPN kondigde op 10 januari 2019 aan dat ze XS4ALL en Telfort gingen samenvoegen met het KPN merk. Klanten van XS4ALL zouden daarna onder KPN vallen. Ook Telfort klanten zouden daarna onder het KPN merk vallen. De overgang van Telfort klanten naar KPN klanten zal volgens KPN 26 januari zijn afgerond. XS4ALL was het niet eens met het plan, de ondernemingsraad van XS4ALL heeft meerdere protesten ingediend tegen de beslissing van KPN.

Protest XS4ALL

Sinds de bekendmaking op 10 januari 2019 is XS4ALL actief bezig met het ontdoen van de beslissing van KPN. Zo heeft de ondernemingsraad van XS4ALL een rechtszaak gestart tegen de beslissing van KPN. Veel consumenten zijn van mening dat XS4ALL een speciale waarde heeft in de internet markt. Je hebt bij XS4ALL als gebruiker veel vrijheid in het kiezen van routers, echter kan je ook speciale verzoeken doen aan de provider zelf. Daarnaast was de provider zelf, redelijk goedkoop.

Vandaag op 23 december 2019 is er een uitspraak geweest door de rechter, de rechter stelt KPN in het gelijk. Dit betekend dat het merk XS4ALL onder KPN gevoegd mag worden.

Goedkope provider

XS4ALL was een goedkope provider. Het is niet meer mogelijk om een goedkoop internet & TV abonnementen aan te schaffen bij XS4ALL. Momenteel is de provider Online het goedkoopste voor consumenten die en TV & Internet abonnement zoeken. Je krijgt bij Online de eerste 6 maanden korting op je abonnement. Naast de korting op je abonnement ontvang je een downloadsnelheid van maximaal 100 Mbit/s én 81 TV-zenders. Van de 81 zenders zijn er 33 in HD.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.