Nieuwe internet aanbiedingen in de toekomst

Nieuwe regels zullen voor goedkope internet abonnementen zorgenDe Europese Unie gaat in april 2016 een nieuwe wet invoeren over netwerkneutraliteit, door deze wet zullen internet providers meer ruimte krijgen bij het aanbieden van internet abonnementen.

Goedkoop internet door nieuwe regels

Goedkope internet, bellen en TV pakketten zullen met de nieuwe regels van de Europese Unie meer diversiteit krijgen. Door de strenge Nederlandse wetten rondt netwerkneutraliteit was dit niet mogelijk. De nieuwe Europese regels bieden internetproviders meer invulling over het behandelen van het internetverkeer. De goedkope internet, bellen en TV providers kunnen in de toekomst met deze nieuwe wetten internetverkeer van legale downloadbronnen een hogere downloadsnelheid geven dan van illegale bronnen.

Nieuwe wetten vanuit de de Europese Unie

Nederland is één van de landen in wereld die een zeer strenge netwerkneutraliteit handhaaft door middel van wettelijke regels. In Nederland kan een klein bedrijf door deze regels goed concurreren met grote bedrijven zoals KPN en Vodafone. Dit komt omdat netwerkverkeer volgens de wet niet voorgetrokken mag worden en iedere gebruiker gelijk behandeld moet worden. De nieuwe Europeaanse regels zijn veel minder streng dan de huidige Nederlandse wetten. Met de nieuwe Europese wetten kunnen grote goedkope internet en TV aanbieders veel nieuwe voordelen bieden.

Veranderingen in het aanbod van goedkoop internet, bellen en TV

Zo is het mogelijk dat sommige internet diensten buiten je abonnement worden aangeboden. Een voorbeeld hiervan is dat je internetsnelheid niet beïnvloedt wordt als iemand anders Netflix kijkt op de televisie. Het effect op vast internet is lastiger te bepalen, het kan zijn dat de internet providers versleuteld internetverkeer een lagere prioriteit geven dan beveiligd verkeer. Hierdoor kunnen die websites langzamer laden. De verandering die de Europese regels in Nederland zullen brengen zal groot zijn, hoewel er nog steeds regels zijn waaraan iedereen zich aan moet houden krijgen internetproviders meer mogelijkheden. In de toekomst kan je een internetprovider hebben die beter is voor gamers omdat de downloadsnelheid nooit wordt verminderd, daarnaast kunnen de huidige internet providers goedkoper worden. Omdat ze meer rechten hebben kunnen ze het internet verkeer beter afstemmen.

Nieuw goedkoop internet

Met de nieuwe regels van de Europese Unie zullen er zeker meer unieke aanbiedingen ontstaan, hierdoor kan je waarschijnlijk goedkoper internet afsluiten. De goedkoopste internet, bellen en TV providers kunnen gratis Netflix gaan aanbieden en automatisch de hoogste kwaliteit leveren zonder dat dit problemen veroorzaakt voor anderen in het huishouden. Uiteindelijk zullen de goedkope internet, bellen en TV providers meer unieke voordelen bieden bij een internet abonnement. De nieuwe regels gaan uiterlijk april 2016 in.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.