Online TV kijken met goedkoop internet en tv abonnement

Online TV kijken met goedkoop internet en tv abonnement Met een goedkoop internet en tv abonnement kun je ook online TV kijken. Als iedereen in huis iets anders wilt zien, kun je gebruik maken van een applicatie om online TV te kijken.

Goedkoop internet en TV op je smartphone, tablet of laptop

Alle internet providers bieden een TV applicatie aan waarmee je gratis online TV kunt kijken bij een goedkoop internet en TV abonnement. Deze applicatie kun je downloaden op je smartphone of tablet. Op de laptop hoef je geen applicatie te downloaden maar kun je via je browser kijken. Controleer bij je internet provider welke applicatie je moet downloaden of naar welke site je moet gaan.

In onderstaande tabel is een overzicht te zien van elke provider met de extra functionaliteiten buiten het online TV kijken om en de bundel van goedkoop internet en tv.

Provider Tv applicatie Extra functionaliteiten Aantal zenders (in HD) +
internetsnelheid
Gemiddelde maandprijs
Ja Programma’s terugkijken
Opnemen
59 (18)
30 Mbit/s
€ 35,75
Ja Opnemen
Programma gemist
60 (20)
20 Mbit/s
€ 40,-
Ja 20 (14)
20 Mbit/s
€ 26,50
Ja Opnemen 70 (26)
40 Mbit/s
€ 36,50
Ja Opnemen
Programma + begin gemist
60 (27)
40 Mbit/s
€ 39,73
Ja 60 (28)
20 Mbit/s
€ 42,63
Ja 90 (26)
20 Mbit/s
€ 44,17

Zoals je ziet biedt Tele2 het goedkoopste internet en TV abonnement aan. Echter biedt Tele2 niet de meest uitgebreide TV applicatie aan. De meest uitgebreide applicatie is die van Ziggo. Hiermee kun je alle programma’s terugkijken, terugspoelen naar het begin en opnemen op je TV.

Goedkoop internet om online TV te kijken

In het bovenstaande schema variëren de internetsnelheden van 20 tot en met 40 Mbit/s. Dit is ruim voldoende om in een hoge kwaliteit online TV te kijken. Je zult echter niet in de beste kwaliteit TV kunnen kijken via je smartphone of tablet. Als je in HD kwaliteit online TV wilt kijken dan is het aan te raden om een internetsnelheid van minimaal 80 Mbit/s aan te schaffen. Zo voorkom je dat het internet langzaam wordt of dat je in een lage kwaliteit TV moet kijken op je smartphone of tablet.

Al met al hebben alle internet providers al een applicatie om online TV te kunnen kijken op je smartphone of tablet. Er zitten echter wel verschillen in de extra functionaliteiten van de applicaties. Als je het goedkoopste internet en TV abonnement wilt, kun je kiezen voor Tele2. Wil je echter een applicatie waar je niet alleen online TV mee kunt kijken, maar ook programma’s kunt terugspoelen, terugkijken en opnemen dan is het aan te raden om te kiezen voor Ziggo.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.