Tele2 en Online kunnen binnenkort een hogere internetsnelheid leveren

Tele2 en Online kunnen binnenkort 100 Mbit/s aanbieden via ADSLKPN biedt momenteel een maximale internetsnelheid van 100 Mbit/s aan bij een ADSL abonnement. Door een overeenkomst die is gesloten tussen KPN, Tele2 en Online kunnen Tele2 en Online binnenkort ook een internetsnelheid van 100 Mbit/s aanbieden.

Snel internet bij KPN, Tele2 en Online

KPN, Tele2 en M7 Group hebben een overeenkomst gesloten voor de komende zeven jaar. M7 Group is de eigenaar van de internet provider Online. Door deze overeenkomst kunnen Online en Tele2 binnenkort een ADSL internet snelheid van 100 Mbit/s aanbieden. Met een downloadsnelheid van 100 Mbit/s kan je grote bestanden binnen enkele seconden downloaden. KPN, Tele2 en Online kunnen met een internetsnelheid van 100 Mbit/s een goede concurentie zijn voor kabel internet en glasvezel internet.

KPN snelste ADSL provider

Internet over het ADSL netwerk gaat over het telefoon netwerk van KPN. Alle ADSL internet providers maken gebruik van dit netwerk. Doordat KPN de concurrentie voor wilt blijven bouwen ze zelf extra wijkcentrales, hierdoor wordt de afstand tussen je huis en de wijkcentrale kleiner en daardoor wordt de maximaal beschikbare downloadsnelheid hoger. KPN heeft meer van deze wijkcentrales, hierdoor is het mogelijk dat ze een hogere internet snelheid aanbieden. De maximale downloadsnelheid die KPN momenteel aanbiedt is 100 Mbit/s. De maximale ADSL internet snelheid is bij andere internet providers lager.

Tele2 en Online krijgen hogere internetsnelheid

KPN, Tele2 en Online hebben een overeenkomst hebben gesloten, hierdoor kunnen Tele2 en Online een hogere internetsnelheid aanbieden. Deze twee internet providers maken nu gebruik van de speciale technieken die KPN ook aanbiedt zoals vectoring en pairbonding. De theoretisch maximale downloadsnelheid die haalbaar is zal 100 Mbit/s zijn. Met deze snelheid kunnen deze twee ADSL internet providers concurreren met de snelheid die kabel provider Ziggo biedt. Een groot verschil met kabel internet is dat de maximale ADSL internet snelheid afneemt als de afstand tot de wijkcentrale toeneemt. Bij kabel internet ontvang je altijd de internetsnelheid die je hebt aangevraagd.

Snel internet via ADSL

De overeenkomst die KPN, Tele2 en Online hebben gesloten is geldig voor zeven jaar, het valt te verwachten dat Tele2 en Online binnenkort hogere snelheden gaan aanbieden over de ADSL internet verbinding. Tele2 en Online hebben beiden al glasvezel pakketten beschikbaar. De maximale internetsnelheid hierbij is momenteel 100 Mbit/s, net zoals kabel internet krijg je bij glasvezel altijd de maximaal mogelijke internetsnelheid. Door de vectoring en pairbonding technieken van KPN zullen Tele2 en Online beiden een maximale downloadsnelheid van 100 Mbit/s bieden.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.