Tele2 introduceert nieuwe aanbieding

Het goedkoopste internet, bellen en TV pakketTele2 heeft een nieuwe aanbieding waarbij voor het inleveren van 27 TV zenders je een korting van € 2,- krijgt op de maandelijkse kosten.

Tele2 is de goedkoopste provider

Tele2 heeft vanaf 8 juli 2015 een nieuwe aanbieding gelanceerd. Hierbij lever je als klant 13 TV zenders in en krijg je 2,- korting op de maandelijkse kosten. Je verliest bij het TV light maar één HD zender, dit is de BBC2 zender. Over 9 maanden tijd bespaar je € 18,- op je abonnement, dit is een korting van ongeveer 5%. Deze aanbieding is goed voor mensen die weinig TV kijken. Dit pakket van Tele2 is nu het goedkoopste internet, bellen en TV pakket. In vergelijking met het goedkoopste pakket na deze bespaar je € 13,50 het eerste jaar.

Je ontvangt bij deze aanbieding in totaal 20 zenders in plaats van de normale 47 zenders. Van de 20 zenders die je ontvangt zullen er 14 in HD kwaliteit zijn. Voor het inleveren van 27 zenders geeft Tele2 je € 2,- korting op je abonnement. Het is mogelijk voor bestaande klanten over te stappen naar het TV Light abonnement.

Niet iedereen heeft een TV abonnement

Doordat snel ADSL en kabel internet overal beschikbaar zijn is het mogelijk om via het internet TV te kijken. Je kan hierdoor online series kijken via streaming diensten zoals Popcorn time. Door deze mogelijkheid kijken er minder mensen naar live televisie. Het is tegenwoordig ook mogelijk om gemiste televisie programma’s terug te kijken op de computer. Veel providers bieden een grote selectie TV zenders standaard aan. Dit is niet voordelig voor iedereen, een groot deel van de klanten kijkt alleen naar de populairste Nederlandse zenders en niet naar buitenlandse zenders zoals BBC2

Het goedkoopste internet, bellen en TV pakket

Tele2 is momenteel de goedkoopste aanbieder van internet, bellen en tv pakketten. Bij Tele2 kosten de éérste 3 maanden van het contract € 15,- per maand. Daarna zal het reguliere internet, bellen en tv pakket € 34,- per maand kosten. Het nieuwe TV Light pakket van Tele2 zal ook de eerste 3 maanden van het contract € 15,- per maand kosten. Hierna zal het internet, bellen en TV abonnement € 32,- per maand kosten. De gemiddelde kosten per maand zullen € 27,75 per maand zijn bij het nieuwe TV Light pakket.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.