Tele2 komt met glasvezel internet, bellen en TV abonnementen

Tele2 is begonnen met het aanbieden van glasvezel internet, bellen en TV abonnementen. Met deze glasvezel internet, bellen en TV abonnementen is Tele2 de goedkoopste aanbieder van glasvezel pakketen in Nederland.

Bij het glasvezel internet, bellen en TV abonnement wordt ook een sim only kaart van Tele2 geleverd met 100 belminuten per maand. Hierdoor worden de glasvezel internet, bellen en TV abonnementen 4 in 1 glasvezel pakketen genoemd. Bij deze simkaart kunt u kiezen voor extra opties zoals mobiel internet.

Het internet in het 4 in 1 glasvezelpakket heeft een snelheid van 40 Mbit/s. Het TV abonnement in het 4 in 1 glasvezel pakket is voorzien van interactieve televisie. Hierdoor kunt u de televisie op ieder moment pauzeren en weer verder laten gaan. Het internet, bellen en TV abonnement bevat 70 TV- en radiozenders.

De glasvezel internet, bellen en TV abonnementen zijn nog niet overal in Nederland beschikbaar. Op dit moment zijn de abonnementen alleen nog in Leeuwarden, Enschede, Hoofddorp en Almere beschikbaar. Tele2 is van plan om de internet, bellen en TV abonnementen binnenkort ook in de grote steden aan te bieden.

Het glasvezel internet, bellen en TV abonnement gaat € 42,50 per maand kosten. Dit maakt het abonnement het goedkoopste glasvezel internet, bellen en TV abonnement van Nederland.

Voor het bestellen van de glasvezel internet, bellen en TV abonnementen:
> Ga naar Tele2 glasvezel 4 in 1 pakket bestellen

Voor het vergelijken van internet, bellen en TV abonnementen:
> Ga naar internet, bellen en TV abonnementen vergelijken

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.