Tele2 verhoogt maximale internetsnelheid naar 100 Mbit/s

Super snel internet van Tele2Tele2 biedt vanaf 1 februari 2016 een nieuw internet pakket aan, bij dit internet pakket krijg je een downloadsnelheid van maximaal 100 Mbit/s.

Het goedkoopste internet bellen en TV pakket

Het goedkoopste internet bellen en TV abonnement is op dit moment beschikbaar bij Tele2. Deze internet provider biedt naast het goedkoopste pakket ook een nieuw pakket aan met een maximale downloadsnelheid van 100 Mbit/s. Dit internet bellen en TV pakket is in vergelijking met andere internet providers snel en goedkoop.

Verhoging internetsnelheid

Tele2 heeft een nieuw pakket gelanceerd waarbij de maximale downloadsnelheid 100 Mbit/s is. Tele2 biedt momenteel het goedkoopste internet bellen en TV pakket met een snelheid van 20 Mbit/s, voor 32 euro per maand. Voor 8 euro per maand meer heb je een downloadsnelheid van maximaal 100 Mbit/s. Tele2 maakt gebruik van het VDSL netwerk van KPN waardoor je maximale downloadsnelheid niet 100 Mbit/s is maar in de praktijk lager zal liggen. Tele2 laat wel zien wat de verwachte downloadsnelheid is op je postcode waardoor je ongeveer weet hoe hoog je maximale downloadsnelheid is.

Tele2 in vergelijking met andere internetproviders

Met een downloadsnelheid van 100 Mbit/s is Tele2 één van de snelste ADSL internet providers op dit moment. In vergelijking met andere internet providers biedt Tele2 een hoge internetsnelheid.

Maximale downloadsnelheidMaandelijkse kosten
100 Mbit/s€ 40,-
120 Mbit/s€ 59,95
60 Mbit/s€ 60,-


Het nieuwe internet bellen en TV abonnement van Tele2 is in vergelijking met andere internet providers zeer goedkoop. Bij Tele2 krijg je voor 40 euro per maand een internetverbinding van maximaal 100 Mbit/s. Dit is goedkoper dan bij KPN en Ziggo, bij Ziggo krijg je wél altijd de maximale downloadsnelheid. Ziggo biedt ook een goedkoop internet tv en bellen abonnement aan met een downloadsnelheid van 40 Mbit/s. Dit abonnement kost € 45,95 per maand.

Tele2 de goedkoopste internet bellen en TV provider

Tele2 biedt momenteel het goedkoopste internet bellen en TV pakket aan. Het nieuwe internet bellen en TV pakket van Tele2 waarbij je een downloadsnelheid van 100 Mbit/s krijgt is een goedkope aanbieding voor mensen die wél snel internet willen hebben. Met een VDSL downloadsnelheid van 100 Mbit/s is je gemiddelde downloadsnelheid ongeveer 40 Mbit/s. Hierdoor is het internet bellen en tv abonnement van Tele2 goedkoper en waarschijnlijk sneller dan dat van Ziggo.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.